Vissza a nyitólapra

Kalibrálás

A NAT által kiadott NAT-2-0221/2013 nyilvántartási számú határozat és annak melléklete alapján a Flow-Cont Kft. az alábbi mérőeszközök kalibrálására vállalkozik:

Az árlistákban látható árak 2009.01.01-től kezdve (a régi 12 munkanapos átfutási időtől eltérően) a műszer beszállításától számított 8 munkanapos normál teljesítési határidőre vonatkoznak. Ettől eltérő határidős áraink a Sürgősségi felárak lapon láthatók. A feltüntetett árak még nem tartalmazzák a 20%-os ÁFA-t és a Kalibráló Laboratóriumban elvégzett tevékenységre vonatkoznak (nem tartalmazzák a szállítási költségeket).

Egyszerűbb kombinált műszerek kalibrálási árát a részegységek árainak összege adja, amennyiben a Megrendelő minden (méréstechnikailag elkülönítendő) funkció kalibrálását kéri: (pl.: kijelzővel egybeépített hőmérséklet távadó = 3,5 digites kijelző + t/i jelátalakító)

A műszerek leírását, műszerkönyvét lehetőség szerint a műszerrel együtt kérjük a laboratóriumba beszállítani. Amennyiben ez nem lehetséges, a szükséges adatokat megpróbáljuk beszerezni (gyártók forgalmazók megkeresése internetes keresés.)

Külső helyszínen történő kalibrálások díjait egyedi megállapodás és szükség szerinti helyszíni bejárás után állapítjuk meg.

Az árlistában nem szereplő egyéb fizikai mennyiségeket mérő műszerek kalibrálását (pl.: hosszmérők) partner Akkreditált Kalibráló Laboratóriumok bevonásával vállaljuk.

Teljesen automatizált kalibráló rendszereinkkel az alábbi műszerfajtákat tudjuk kalibrálni :

Platina-100 hőmérséklet érzékelők
0...20/0...20 és 4...20/4...20 mA jeltartományú jelleválasztók