Vissza a nyitólapra

A cég bemutatkozása

  A Flow-Cont Kft. 1988-ban alakult elsősorban ipari mérőberendezések fejlesztésére és az új, korszerű mérőeszközök üzemi alkalmazásának segítésére, a sikeres fejlesztési eredmények ipari méretű bevezetésére. A társaság alapító tagjai a Vegyiműveket Építő és Szerelő Vállalat (VEGYÉPSZER) és az Olaj- és Gázipari Műszer-Elektronikai Kisszövetkezet (OGIMEX) voltak azonos törzstőke-részesedéssel.

  Az országosan elismert szakértőkből álló munkatársi gárdának, az állandó intenzív fejlesztési munkának és a nagyon rugalmas, piacérzékeny vállalkozói üzletpolitikának köszönhetően már 1992-re a hazai mérőrendszer-kínálati piac ismert résztvevője lett.

  Cégünk részben az alapító tagok értékes tapasztalatára, részben az aktuális igények ismeretére támaszkodva igyekezett azokat a méréstechnikai feladatokat elvállalni, amelyekben viszonylag rövid idő alatt is valódi újat tudott nyújtani. Ezeken a kiemelt részterületeken sikerült a nyugati technikával és minőséggel versenyképes színvonalú, magyar mérnöki tudást és alkotóerőt megtestesítő munkákat kiviteleznie.

  Jelenleg a kft 100%-ban magánszemélyek tulajdonában van és működési köre jelentősen kibővült.

  A cég 2002. március 12-én megkapta az MSZT és az IQNet tanusító okiratát, mely szerint a kft minőségirányítási rendszere jelenleg megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 (ISO 9001:2008) szabványnak.

Cégünket a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság a Cg.01-09-061040 cégjegyzékszámon tartja nyilván.