Kalibrálási akció!
Vissza a nyitólapra
A Flow-Cont Kft. 2016.03.02.-án frissítette kalibrálási árait!
Figyelje honlapunkat, vagy érdeklődjön telefonon!

* * *
Pontosabban, mégis olcsóbban!


A 2008. első félévétől kezdeve az új automatikus kalibráló rendszerünk segítségével az azonos be-, és kimenőtartományú (4..20/4..20 mA illetve a 0..20/0..20 mA) áram leválasztó egységeket igen kedvező áron (8 munkanapos átfutási idejű alapár: 6000 Ft +ÁFA) kalibráljuk. Az új rendszernek köszönhetően a hagyományos be-, illetve kimenő áramok egyidejű mérésével végzett kalibráláshoz képest legalább tízszer kisebb eredő mérési bizonytalansággal tudjuk kalibrálni a leválasztókat. Ez kb. 0,3 mikroamper mérési képességet jelent! / Akciónk keretén belül 11 mérési ponton 3 mérési sorozattal monoton növekvő és csökkenő terhelés mellett végezzük a kalibrálást. /

A most megvalósított módszer elve természetesen nem újdonság: a kimenő és bemenő áram különbségét fizikailag képezve a az áramkülönbséget kb. ezerszer kisebb méréstartományú árammérővel mérhetjük, mint magukat a be- és kimenő mennyiségeket. Az etalon árammérők alappontosságának egyik rész-értékét pedig az esetek zömében a mérési tartományára vonatkoztatva adják meg a gyártók!

A teljesen automatizált rendszer további előnye: az emberi hibák (a leolvasás, a számítások tévesztése, stb.) teljesen kiküszöbölhetők a módszer és a megvalósított rendszer alkalmazásával.

Az új módszer kalibrálási eljárását a 2008-ban esedékes újra akkreditálás alkalmával nyújtottuk be a NAT felé, amit az el is fogadott. Természetesen a hagyományos mérési módszerre is érvényes az akkreditációnk!

Vissza a nyitólapra